HÍREK


   

A Las Tunas közösség védi a tengeri teknősöket

2020/10/01
0
Jocotoco együttműködik a Las Tunas közösségével a tengeri teknősök védelme, valamint a strandok és az Ayampe folyó tisztítása érdekében.

Jocotoco együttműködik a Las Tunas közösségével a tengeri teknősök védelme, valamint a strandok és az Ayampe folyó tisztítása érdekében. A brit nagykövetség támogatásának és önkénteseink munkájának köszönhetően több mint 1000 tengeri teknősnek tudtunk segíteni az óceán elérésében. A Lepidochelys olivacea faj a leggyakoribb teknős a Las Tunas-ban. A Guayaquil Egyetem segíti az alapítást azáltal, hogy fontos adatokat gyűjt a tengeri teknősök fészkéiről.

Az egyik fő célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a tengeri teknősök fontosságára és az őket fenyegető veszélyekre. Figyelembe véve, hogy a tengeri teknősök meglehetősen gyakoriak a Las Tunas környékén, egyesek szerint nincs veszélyben, és nincsenek tisztában azzal, hogy a mindennapi tevékenységeik milyen hatással lehetnek a teknősök szaporodására és keltetésére. A jövő hónapban további műhelymunkákat folytatunk.

comentarios

 

Eredeti nyelvű szöveg